english български

Гарнитури

01 Домати – 150гр.
4.00лв.
02 Краставици – 150гр.
4.00лв.
03 Пържени картофи – 150гр.
4.00лв.
04 Пържени картофи със сирене – 150гр.
4.50лв.
05 Картофено пюре – 150гр.
4.00лв.
06 Задушени зеленчуци – 150гр.
4.00лв.
07 Люти чушки – 150гр.
........
08 Комбинирана гарнитура – 150гр.
5.00лв.
09 Домашна лютеница – 100гр.
4.00лв.
10 Чеснов сос – 100гр.
1.50лв.
11 Кис. Краставички – 150гр.
4.00лв.