english български

Скара

01 Бански суджук – 200гр.
12.00лв.
02 Свински ребра – 400 гр.
12.00лв.
03 Свински карета – 250гр.
12.00лв.
04 Свинско филе – 300гр.
12.00лв.
05 Свинска пържола – 300гр.
12.00лв.
06 Свински шиш по хайдушки – 400гр.
15.00лв.
07 Свинско шишче – 100гр. 5.00лв.
08 Пилешко шишче – 100гр.
5.00лв.
09 Пилешко филе – 200гр.
12.00лв.
10 Пилешка пържола – 250гр.
-------
11 Кървавица – 200гр.
-------
12 Вегетариански шиш – 200гр.
10.00лв.
13 Кюфте – 100 гр.
3.00лв.
14 Кебапче – 100гр.
3.00лв.
15 Карначе – 200гр.
.........
16 Мешана скара(кюфте,кебапче,пържола,½ суджук) – 600гр.
25.00лв.
18 Кюфте с кашкавал – 120гр.
............
19 Банска татарлия(кашкавал,шунка,кис.краставички) – 250гр.
.............
20 Неврозно кюфте – 100гр.
............