english български

Запеканки

01 Вегетариана - 0.500 гр.
(ориз, лук, гъби, спанак, подправки, кашкавал)
.....
02 Катрин - 0.500 гр.
(свинско месо, гъби, грах, ориз, кашкавал)
.....
03 Лази - 0.500 гр.
(телешко месо, моркови, картофи, грах, зелен боб, карфиол, рокфор, кашкавал)
.....
04 Лиа - 0.500 гр.
(пилешко месо, бекон, картофи, гъби, моркови, сметана, доматен сос, кашкавал)
.....